Winkelwagen

Bennie Tak aan de wandel

 14.99

Ontmoet de enige wandelende tak ter wereld die niet kan stilzitten!
De Takkies, een onaagepaste familie wandelende takken, leven in onmin met de buurt. Vader Tak probeert de hele tijd net zo stil als een echte tak te zitten en moeder Tak vult haar dagen het liefst met het drinken van energiedrank. Hun kinderen volgen het voorbeeld van hun ouders, behalve hun zoon Bennie: die wil niets liever dan erop uit om de wereld te ontdekken. Hij is toch niet voor niets een wandelende tak?

Op een dag gebeurt er een ramp: de Takkies worden uit hun huis gezet en verhuizen noodgedwongen naar een verlaten vogelhuisje waar het niet pluis schijnt te zijn… Wanneer Bennie midden in de nacht iemand hoort roepen, gaat hij op onderzoek uit en komt terecht in een ondergronds koninkrijk. De inwoners vragen zijn hulp bij hun strijd tegen de rode mieren, een bezettingsmacht die het koninkrijk in een ijzeren greep houdt. Het is veel gevraagd van een kleine wandelende tak, maar Bennie is vastbesloten om samen met zijn nieuwe vrienden zijn beste pootje voor te zetten.

Veelbelovend debuut over anders (willen) zijn Mamma mia maffia meets Geronimo Stilton
Met grappige, stoere illustraties van Arne van der Ree

Beschikbaar via nabestelling

Met zorg maken wij van uw bestelling een leuke verrassing, wij vinden het leuk wanneer u iemand kan verrassen met een cadeau van Rapunsel. Kies uw thema en voeg een bericht toe voor de ontvanger en wij maken er een leuk cadeau van.

Productspecificaties
ISBN: 9789000357994
Hoofdtitel: Bennie Tak aan de wandel
Auteur: Meij, Sander
Illustrator: Ree, Arne van der
Nur: 282 – Fictie 7-9 jaar
Verschijningsvorm: Hardback
Verschijningsdatum: 28-06-2018
Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Imprint: Van Holkema & Warendorf
Taal: Nederlands
Illustraties: Nee
Aantal pagina’s: 160

Extra informatie

Gewicht585 g
Afmetingen238 × 177 × 15 mm