Winkelwagen

later als ik groot ben

 8.50

Later als ik groot ben, werk ik in een ziekenhuis. Wat ga ik doen? Kijk maar onder de flap. Ik word dokter! Wat wil jij later worden? Welk kind droomt er niet over ‘later als ik groot ben’? De mogelijkheden zijn eindeloos! In dit flapjesboek staan allerlei beroepen: van dokter tot brandweerman en muzikant. De flapjes nodigen uit tot interactie.

2 op voorraad (kan nabesteld worden)

Met zorg maken wij van uw bestelling een leuke verrassing, wij vinden het leuk wanneer u iemand kan verrassen met een cadeau van Rapunsel. Kies uw thema en voeg een bericht toe voor de ontvanger en wij maken er een leuk cadeau van.

Productspecificaties
ISBN: 9789056478834
Hoofdtitel: later als ik groot ben
Auteur: Bruna, Dick
Illustrator: Bruna, Dick
Nur: 270 – Kinderboeken diversen
Verschijningsvorm: Kartonboek
Verschijningsdatum: 08-07-2021
Uitgever: Mercis Publishing B.V.
Taal: Nederlands
Illustraties: Ja
Aantal pagina’s: 14
Feature: Kartonboek met flapjes
Hoofdonderwerp: Prentenboeken: verhalenboeken: Verbeelding en spel
Doelgroep: Voor kinderen vanaf ca. 12 maanden

Extra informatie

Gewicht279 g
Afmetingen200 × 200 × 13 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een review
Schrijf een review

Artikelnummer 9789056478834 Categorie Tags , ,
Chat openen
💬 Advies of hulp nodig?
Hallo 👋 waarmee kunnen wij helpen?