Winkelwagen

Rubens Cutie Charlie

 49.95

Over mij: Ik ben een zachte handgemaakte jongenspop gekleed in: een wit t-shirt met een rode lepel-print, een zomers jeansjack en een rode broek. Ik geniet van het gezelschap van jongens en meisjes van alle leeftijden en ik heb geen gevaarlijke componenten. Als een verkleedpop voor de allerkleinsten, kan mijn kleding worden verwijderd en vervangen worden door extra outfits. Ik kan zelfs worden gewassen op 30 ° C (lage droogtemperatuur). Ik kijk er naar uit je te ontmoeten en meer te leren over jouw persoonlijkheid en interesses door middel van verkleedpartijen en plezier.

Uitverkocht

Ik blijf graag op de hoogte van dit product.

Mijn verhaal: Ik ben nieuwsgierig. Ik heb altijd vragen over alles en wil graag nieuwe dingen leren! Het is leuk om te proberen om dingen zelf te ontdekken! Ik hou van eten en probeer graag nieuwe smaken. Mijn nieuwe favoriet eten is gepureerde banaan gemengd met knapperige wortel. Wat is van jouw favoriete eten?

Afmetingen: lengte: 31 cm
Gewicht: 155 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een review
Schrijf een review

Artikelnummer 7350023982832 Categorie Tag
Chat openen
💬 Advies of hulp nodig?
Hallo 👋 waarmee kunnen wij helpen?