Winkelwagen

Voorleesbijbel deel 1

 29.95

De ‘Voorleesbijbel’ neemt je mee in 52 verhalen door het eerste deel van de Bijbel. Lees hoe God de aarde en de mensen maakt en hoe Hij Abram een grote familie belooft. Hoor hoe Jozef uiteindelijk in Egypte belandt, waar zijn leven een bijzondere wending krijgt. Trek mee met het volk Israël door de woestijn. Sluip met de verkenners door het land Kanaän, juich met Jozua en het volk en maak mee hoe David de nieuwe koning wordt.
Door de Bijbelverhalen op aansprekende wijze te vertellen, laten Edith de Vree en Rudy van Moere kinderen Gods liefde voor mensen ontdekken. De illustraties van Paul Oole zijn vrolijk en kleurrijk en bevatten grappige details die de kinderen snel ontdekken. De ‘Voorleesbijbel’ is gemaakt voor kinderen vanaf 4 jaar.
De verhalen zijn zo geschreven dat je in tien minuten het verhaal beeldend, helder en duidelijk kunt voorlezen. Daardoor is de ‘Voorleesbijbel’ goed te gebruiken aan tafel, voor het slapengaan en in de klas.

Beschikbaar via nabestelling

Met zorg maken wij van uw bestelling een leuke verrassing, wij vinden het leuk wanneer u iemand kan verrassen met een cadeau van Rapunsel. Kies uw thema en voeg een bericht toe voor de ontvanger en wij maken er een leuk cadeau van.

Productspecificaties
Hoofdtitel: Voorleesbijbel
Reeks: deel 1
Auteur: Mulder-de Vree, Edith / Moere, Rudy van
Illustrator: Oole, Paul
Nur: 701 – Bijbels
Verschijningsvorm: Hardback
Verschijningsdatum: 24-01-2020
Uitgever: Nederlands Bijbelgenootschap
Taal: Nederlands
Illustraties: Ja
Aantal pagina’s: 100

Extra informatie

Gewicht964 g
Afmetingen274 × 185 × 24 mm
Chat openen
💬 Advies of hulp nodig?
Hallo 👋 waarmee kunnen wij helpen?