De erfenis van Villa Evie De magische apotheek

Het laatste deel van de Magische apotheek (deel 6)

Het laatste deel van de Magische apotheek De erfenis van Villa Evie is het zesde en laatste deel in deze successerie voor kinderen vanaf 9 jaar! Heb jij ook al zoveel leesplezier gehad van de Magische apotheek serie? Reserveer dan nu het laatste deel en geniet van deel 6 zodra deze uit is gekomen.

Het laatste deel van de Magische apotheek

Lucie staat voor haar grootste uitdaging ooit. De magische geuren zijn in gevaar en alleen Lucie en haar vrienden kunnen ze redden. Hun vijand Edgar de Richemont is vast van plan om alle sentifleurs ter wereld uit te roeien. En om zijn plan uit te voeren heeft hij de geuren uit de magische apotheek nodig.

Lucie en Mats zullen alles op alles moeten zetten om de magische apotheek die onder Villa Evie ligt te beschermen. De villa lijkt hen op een of andere manier te willen helpen. Uit het niets verschijnen er kamers en verborgen gangen die ze nog nooit eerder waren tegengekomen. Maar Edgar is gevaarlijker dan ooit. En hij is tot alles bereid om de geurapotheek voor zich te winnen…


Hoeveel delen zijn er van de magische apotheek?

Totaal met het het laatste deel van de Magische apotheek zijn er zes boeken van de magische apotheek.

  1. De magische apotheek 1 – Er hangt een geheim in de lucht
  2. De magische apotheek 2 – Het mysterie van de zwarte bloem
  3. De magische apotheek 3 – De strijd om de meteoor
  4. De magische apotheek 4 – Het toernooi van de parfumeurs
  5. De magische apotheek 5 – De stad van de verloren tijd
  6. De magische apotheek 6 – De erfenis van Villa Evie
Het laatste deel van de Magische apotheek (deel 6) |

Anna Ruhe Auteur.

Ik ben geboren in Berlijn en groeide op als een echt grootstadskind. Toen ik op mijn hoogtepunt was, bracht ik vele maanden aan de Engelse kust door met nadenken over wat ik moest worden. Ik heb zorgvuldig mijn vorige carrière-ambities afgewogen: ijsverkoper stopte omdat je het ijs niet eens zelf mocht eten.

Een zeebioloog werd veel minder interessant toen iemand me uitlegde dat je in dit beroep zelden met walvissen of hamerhaaien door de zee duikt, maar eerder over een microscoop buigt in een laboratorium. Maar omdat ik in mijn leven dol was op fotograferen en tekenen, besloot ik grafisch ontwerp te gaan studeren en werkte daarna vele jaren in grote en kleine ontwerpbureaus.

Ik begon te schrijven toen mijn eerste zoon werd geboren en weigerde in een bed te slapen. Dus duwde ik hem door het park in de kinderwagen tot hij in slaap viel. Omdat niemand ons door weer en wind vergezelde, had ik ineens veel tijd op eenzame parkbankjes. Ik herinnerde me dat ik als kind altijd naar een specifiek verhaal zocht, maar het nooit vond.

De reden was natuurlijk dat nog niemand het had geschreven. Dus besloot ik dit probleem op te lossen voor het geval er een paar andere kinderen waren die er ook naar op zoek waren. En dus schudde ik mijn zoon in de kinderwagen met de ene hand en met de andere schreef ik “Seeland”, mijn eerste kinderboek.

Chat openen
1
Advies nodig?
Welkom bij Rapunsel! Heeft u vragen over onze kinderboeken of speelgoed? Chat nu vrijblijvend met ons voor het beste advies!