Winkelwagen

Kinderboekenweek 2020 En toen?

De Kinderboekenweek 2020 zal in het teken staan van En toen? waarbij kinderen de geschiedenis induiken en werelden van vroeger ontdekken door het lezen van boeken. 

Arend van Dam schrijft het Kinderboekenweekgeschenk voor de 66ste Kinderboekenweek en Mylo Freeman maakt het Prentenboek van de Kinderboekenweek. 

Het Kinderboekenweekgeschenk wordt cadeau gedaan door de boekwinkel tijdens de Kinderboekenweek bij aankoop van tenminste € 12,50 aan kinderboeken. Het prentenboek is tijdens de Kinderboekenweek te koop voor € 7,25.

Voor het eerst in 25 jaar doet de brancheorganisatie voor het christelijke boek (BCB) mee met de Kinderboekenweek. Door de samenwerking krijgt de Kinderboekenweek en daarmee het kinderboek nog meer aandacht.

Alle kinderen in Nederland met de leeftijd 6 t/m 12 jaar kunnen in het voorjaar ook weer stemmen op hun favoriete kinderboek. De publieksprijs van de Kinderjury wordt de publieksprijs van het meest bekende merk in de boekensector: de Kinderboekenweek. De Kinderjury vindt plaats van 4 maart t/m 24 juni 2020 en de Kinderboekenweek van 30 september t/m 11 oktober 2020.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *