Winkelwagen

Wees klaar voor het feest, want de Sint leest het allermeest!


Puzzelboot Sinterklaas

Ga je gezellig mee met de boot van Sinterklaas? Leg de stukjes van de puzzelboot in de goede volgorde en neem iedereen mee in de boot. Een puzzel boordevol kleurige plaatjes om samen mee te spelen! Dit leuke doosje bevat tien puzzelstukken en een tien-pagina tellend boekje vol met leuke rijmpjes. Zowel doosje, boekje als puzzelstukjes zijn van stevig karton gemaakt en zijn voorzien van de mooiste kleurrijke illustraties. Zie ook onze andere varianten van deze serie!


Bekken & xylofoon


Leuke aanbieding zo voor de feestdagen.


Maileg

Met liefde en aandacht gemaakt

Maileg muisjes zijn een symbool van uniciteit en duurzaamheid. Elk stuk vertelt een eigen verhaal, handgemaakt en met aandacht voor detail. Het ultieme cadeau voor de feestdagen, ze brengen verwondering en magie in elk huis. Spaar een collectie en zie hoe kinderen hun eigen verhalen weven. Duik samen in de fantasiewereld van Maileg en geniet van elk kostbaar moment. Elk muisje is een avontuur op zich, wachtend om ontdekt te worden.

De kerstcollectie van Maileg is werkelijk betoverend, een feest van charme en vakmanschap. Elk muisje is met liefde ontworpen, klaar om de kerstsfeer in huis te brengen. Wil je ze allemaal van dichtbij bewonderen? Duik dan hieronder in het magische muizenhuis. Maar niets evenaart de magie van het echte leven. Kom naar onze winkel, waar de muisjes wachten om in jouw handen tot leven te komen. Laat je betoveren door de Maileg kerstcollectie en beleef het wonder zelf.Gepersonaliseerde ster met licht klein

€18.95


Dit prachtige product, handgemaakt uit duurzaam boshout, brengt schitterend licht in de donkerste momenten. Elke ster wordt met zorg gemaakt en straalt warmte uit door zijn energiezuinige LED-binnenverlichting. Niet zomaar een lichtje, maar een warm getinte gloed die elke ruimte tot leven brengt. Het pakketje komt compleet met letters en symbolen, zodat je het kunt personaliseren met de naam van je keuze. Wat een unieke manier om de kerstboom te versieren en tegelijkertijd te verlichten! Zelfs wanneer het uit staat, is de ster een schitterende decoratie. Perfect voor elke kinderkamer en een prachtig cadeau voor geliefden. Plak simpelweg de naam, stop er batterijen in en voilà: je eigen, persoonlijke ster die straalt in het donker!


Eigenschappen

  • Het pakketje wordt compleet geleverd met letters en symbolen.
  • Handgemaakt met duurzaam boshout.
  • Gepersonaliseerd met de naam van uw keuze! Ster Decoratie
  • LED-binnenverlichting, warm getint, energiezuinig.
  • Ideaal om de kerstboom op een andere manier te versieren en tegelijkertijd te verlichten. Het ziet er mooi uit zowel aan en uit!
  • Aangedreven door 3 AAA-batterijen (niet inbegrepen)
  • Product ontworpen, vervaardigd in Spanje.
  • Gepatenteerd door VINTIUN®
  • Afmetingen: 12,50 x 11,20 x 3,6 cm