Knuffels

Resultaat 1–40 van de 74 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–40 van de 74 resultaten wordt getoond

Wij hebben allerlei knuffels, zo zijn er knuffels die voorkomen in de boeken die verkrijgbaar zijn. Of gewoon heerlijk zachte van o.a. Jelly Cat, deze knuffels hebben allemaal een uniek uiterlijk en zijn mooi om te zien en heerlijk om te knuffelen. Daarnaar zijn er ook nog de knuffels van de gruffalo die zeker niet bij een boek van de gruffalo kunnen ontbreken

Sinds 1999 worden Jellycat knuffels ontworpen in Londen. Jellycat combineert luxe stoffen met ontwerpen, die soms komisch, soms zoet maar altijd een beetje anders zijn. De naam Jellycat was een droom van een kind, die jellysnoepjes en katten lief had en die bij het idee deze te combineren moest lachen. De aparte naam was een goed reflectie van de ontwerpen en werd daarom behouden.

Jellycat experimenteerde met ontwerpen en stoffen en voegt elk jaar nieuwe, knuffelvrienden toe. Jellycat kent niet alleen de traditionele knuffels, zoals Bartholomew, maar ook grappige dieren met zelfs gekere namen, zoals Fuddlewuddle, Cordy Roy of Caffuffle. Elk van deze namen staat voor een specifiek ontwerp, dat iedereen zal helpen hun eigen favoriet te vinden.

Verken de zachtste knuffels die je ooit hebt gekoesterd, geknuffeld en geliefd. In deze collectie is er altijd iets origineels en buitengewoon wat je in deze wondere wereld van zachtste knuffels kan vinden. Onweerstaanbare knuffel, geavanceerd dwaas, hilarisch humoristisch, een perfect cadeau voor alle leeftijden!

Rapunsel.nl heeft veel van deze super knuffeldieren van Jellycat op voorraad, en het worden er steeds meer. Mis geen kans om met deze superzachte Jellycat dieren te knuffelen! De leukste en snoezige dieren die je ooit hebt ontmoet. Haal deze lieve dieren in huis en laat ze nooit meer gaan…