Maileg

Toont alle 34 resultaten

Toont alle 34 resultaten

Maileg

Maileg is een merk van charmant Deens ontworpen speelgoed dat is gemaakt om kinderen te inspireren.
In een drukke wereld van felle lichten, toeters en bellen, waar voortdurend nieuwe verhalen op ons worden afgevuurd. Maileg is een wereld waarin luciferdoosjes bedden voor muizen kunnen zijn; prinsessen zijn perfecte metgezellen voor theetijd; en avonturen zijn te vinden op een vriendelijke boswandeling. Het is een wereld waar katten en muizen vrienden zijn. De onze is een wereld van kinderverbeelding – en dit is een wereld die we waarderen.

Maileg (spreek uit als My’lye) is een merk van charmant, Deens ontworpen speelgoed dat is gemaakt om de favoriete speelverhalen van onze kinderen te inspireren.

Door het verhalenboek eigenzinnigheid naar alledaagse momenten te brengen, helpt het speelgoed van Maileg kinderen het pure en eenvoudige wonder van de verbeelding te ontdekken. Geliefd om hun hartverwarmende persoonlijkheden, het speelgoed van Maileg toont speelsheid en charme in elk detail. Ze hebben een tijdloze wereld vol prachtige accessoires en decors die generaties lang kunnen worden verzameld, gekoesterd en gedeeld met vrienden en familie.