Spellen

Resultaat 1–40 van de 130 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–40 van de 130 resultaten wordt getoond

Kinderen – en ook heel wat volwassenen – houden van spellen omdat elk spel opnieuw spannend is en hen meevoert naar een mysterieuze wereld. Vooral de kleintjes leren daarbij heel wat bij: zich in verschillende situaties en hun medespelers inleven, winnen en verliezen, anderen succes gunnen enz. Hoe belangrijk het is om zich aan de regels te houden, wordt duidelijk, wanneer alleen dan de opdrachten kunnen worden uitgevoerd. De gemakkelijk te grijpen houten figuren en het betoverende spelmateriaal van HABA verzekeren langdurig speelplezier. Onze conclusie: wie samen speelt, beleeft samen plezier!

Het spelen met poppen, winkeltjes enz. helpt kinderen om zich te ontplooien, om te verwerken wat ze hebben meegemaakt, en om hun eigen voorstellingsvermogen te testen. Als knikkers over de knikkerbaan razen, toont de zwaartekracht in het spel voor het eerst haar effecten.
Met spannende voorleesverhalen duikt u samen met uw kind in een kleurrijke fantasiewereld. En wat met een beetje muziek? HABA-speelgoed biedt zo veel mogelijkheden. Laat u door ons inspireren om de leukste spelthema’s te vinden!

SmartGames

SmartGames zijn super-leuke, logische denkspellen voor Ă©Ă©n speler. Elk spel heeft een uniek & innovatief spelmechanisme geschikt voor jong Ă©n oud. We hebben houten of plastic versies, en onze spellen zijn beschikbaar in travel, compact & classic edities.

Wil jij SmartGames met meerdere personen spelen? Ontdek dan hier onze allernieuwste collectie, de familiespellen. Wie is de slimmerik van jouw familie? Kom het te weten met deze leuke en uitdagende spellen voor twee tot zes spelers.

Op zoek naar een leuk cadeau? SmartGames worden gesmaakt als verjaardagscadeau, een cadeau voor uw geliefden of een kleine traktatie voor uzelf! Op basis van uw voorkeuren en smaak, presenteert onze Cadeau Zoeker je een op maat gemaakte selectie van de beste SmartGames. Waar wacht je op?