Alles komt goed, altijd

 18.99

De hemel was grijs die dag. Maar toen de avond viel, kleurde de horizon oranje. Clara veerde op met grote ogen en wees. ‘Zo mooi!’ ‘Hoe kan dat?’ vroeg ik. Ik ging op mijn knieën op mijn stoel zitten, achterstevoren, en stak mijn hoofd onder de gordijnen door. ‘Er is niet eens zon.’ Er kwam geen antwoord. Ik keek achterom. Oscar stond stil met zijn handen in zijn broekzakken. Een dun sliertje sigaret plakte tegen zijn onderlip. Hij zweeg. Mijn moeder hield haar hand voor haar mond. Mijn vader fronste diep en trok Clara op schoot. ‘Het is geen zon,’ zei Rosa. ‘Het is de oorlog.’

Alles komt goed, altijd is het ontroerende verhaal van Alice, een meisje dat opgroeit tijdens de Eerste Wereldoorlog en dat haar familie uiteen ziet vallen.

Niet op voorraad

Stuur mij vrijblijvend de status van dit product.

Share Product Page

Deel product met anderen op:

De service van Rapunsel:
  • Bestel voor €35,- voor gratis verzenden
  • Gratis inpakservice per product met thema
  • Persoonlijk advies en lokaal
  • Voor 14:00 besteld vandaag op de post

Productspecificaties
ISBN: 9789401455282
Hoofdtitel: Alles komt goed, altijd
Auteur: Vereecken, Kathleen
Illustrator: Peys, Charlotte
Nur: 283 – Fictie 10-12 jaar
Verschijningsvorm: Hardback
Verschijningsdatum: 11-09-2018
Uitgever: Terra – Lannoo, Uitgeverij
Imprint: Lannoo
Taal: Nederlands
Illustraties: Nee
Aantal pagina’s: 172

Extra informatie

Gewicht 464 g
Afmetingen 248 × 177 × 21 mm

Stuur mij vrijblijvend de status van dit product.