Winkelwagen

Boekenshow

Voor scholen en leerkrachten organiseren wij elk jaar de boekenshow, hierbij tentoonstellen wij vooral de boeken die het afgelopen jaar zijn uitgekomen. Daarbij geven wij ook graag advies over welke boeken voor welke groepen het meest geschikt zijn en welke titels het goed doen.

Voor een schoolbibliotheek die de juiste en educatieve boeken wil hebben is dit een mooie gelegenheid om het assortiment op school weer een upgrade te geven. Zakelijk op rekening is hierbij ook geen probleem en dit is met eventuele budgetten ook te verdelen. Vraag gerust naar de mogelijkheden en indien gewenst kunnen wij ook in overleg op uw locatie advies geven.

De Boekenshow 2021 gaat net nog even wat anders dan voorheen, dit omdat het winkelen op afspraak weer mogelijk is en wij ook de boekenshow 2021 op afspraak willen aanbieden. Het is voor u dan een mooie kans om in alle rust lekker tussen de boeken te neuzen en wij hebben de tijd om u te adviseren waar nodig.

Via ons afsprakensysteem kunt u een afspraak inplannen en dan sturen wij een bevestiging per e-mail, de tijd die wij reserveren is 3 uur en wanneer er meer of minder tijd nodig is dan vernemen wij dit graag van u. Telefonisch kunnen wij ook een afspraak inplannen, bel hiervoor naar 0592-300788 of stuur een e-mail naar info@rapunsel.nl

De boekenshow is geweest en komt in 2022 weer terug, waaneer u voor school nieuwe boeken wilt aanschaffen neem dan contact met ons op en dan maken wij een afspraak of komen wij langs.

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs onze winkel te gaan dan is het natuurlijk ook mogelijk om online te bestellen. Bij het afrekenen in de webshop kiest u dan voor zakelijk op rekening, wij passen de factuur aan volgens de gemaakte afspraak en voor de levering van de boeken nemen wij dan contact met u op.