Boekenshow

Rapunsel nodigt u van harte uit voor de jaarlijkse boekenshow.
De boekenshow vindt plaats van 16 mei t/m 29 mei 2022.
Een bezoek brengen kan op alle werkdagen van 9.30 – 17.30 uur en op afspraak van 18.00-20.00 uur.
In verband met de planning willen wij graag weten of u voorkeur hebt voor een bepaald dagdeel of avond.

Met vriendelijke groet,
Linda

Voor scholen en leerkrachten organiseren wij elk jaar de boekenshow, hierbij tentoonstellen wij vooral de boeken die het afgelopen jaar zijn uitgekomen. Daarbij geven wij ook graag advies over welke boeken voor welke groepen het meest geschikt zijn en welke titels het goed doen.

Voor een schoolbibliotheek die de juiste en educatieve boeken wil hebben is dit een mooie gelegenheid om het assortiment op school weer een upgrade te geven. Zakelijk op rekening is hierbij ook geen probleem en dit is met eventuele budgetten ook te verdelen. Vraag gerust naar de mogelijkheden en indien gewenst kunnen wij ook in overleg op uw locatie advies geven.

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs onze winkel te gaan dan is het natuurlijk ook mogelijk om online te bestellen. Hieronder hebben wij per groep een scholen advieslijst met de meest recente titels van maximaal een jaar oud. Voor de groep makkelijk lezen/Dyslexie is er een overzicht met nieuwe titels welke hier te bekijken is. Alles verzameld? bij het afrekenen in de webshop kiest u dan voor zakelijk op rekening, wij passen de factuur aan volgens de gemaakte afspraak en voor de levering van de boeken nemen wij dan contact met u op. 

Boekenshow scholen Assen

Voor de boekenshow 2022 kunt u zich hieronder opgeven