De Grote Drakenrace

 19.99

De Grote Drakenrace van Kacy Ritter is een spannend en avontuurlijk kinderboek met een stoer meisje in de hoofdrol. Een aanrader voor de lezers van Vleugels van vuur en Skandar en de eenhoorndief.

De dertienjarige Cassidy Drake wil niets liever dan meedoen aan de jaarlijkse Grote Drakenrace met haar draak, Ranga. Haar moeder was een bekende racer, en doordat Cassidy is opgegroeid op de ranch van haar familie, zitten draken haar in het bloed. Ze weet dat ze goed genoeg is om te kunnen winnen van de grote concurrent: het VlamCo-team.

Cassidy is zo vastbesloten om te racen dat ze tegen de wil van haar vader hun huis uit sluipt en meedoet aan de wedstrijd. Cassidy en Ranga gaan de lucht in en hebben vijf bijzondere uitdagingen voor de boeg. Op het circuit wachten er echter meer vijanden dan bondgenoten…

‘Geweldig leuk en fantasierijk geschreven. Dit is een bloedstollende pageturner, boordevol avontuur. Nauwelijks weg te leggen!’ Aisling Fowler, auteur van de Vuurbloed-serie

‘In dit avontuurlijke debuut creëert Ritter een hedendaagse wereld doordrenkt met een energieke Wild West-sfeer vol met allerlei soorten draken.’ Publishers Weekly (starred review)

2 op voorraad

Share Product Page

Deel product met anderen op:

De service van Rapunsel:
  • Bestel voor €35,- voor gratis verzenden
  • Gratis inpakservice per product met thema
  • Persoonlijk advies en lokaal
  • Voor 14:00 besteld vandaag op de post
Media file doesn't exists

Productspecificaties

9789402714661
De Grote Drakenrace
Sla je vleugels uit en pas op dat je tegenstander je niet inhaalt!
Ritter, Kacy
Hessels, Sandra C.
282 – Fictie 7-9 jaar
Algemeen
Hardback
17-04-2024
HarperCollins Holland
HarperCollins
Nederlands
Ja
304
506 gram
223 x 148 x 29

Thema