Winkelwagen

De vergeten jongen

 12.99

Ik heet Zoë Lussenburg. Maar iedereen noemt me Zoë Lucifer. Omdat ik grote oren heb en mager ben. Mijn ouders zijn vergeten dat ik besta. Behalve Zabeth (en zij is mijn nichtje, dus dat telt niet) heb ik geen vrienden. Maar dat gaat allemaal veranderen. Een paar dagen geleden werd ik achtervolgd door een stel pestkoppen. Ze wilden testen of mijn hoofd in brand zou vliegen als ze schuurpapier tegen mijn gezicht wreven. Een onbekende jongen heeft me gered. Hij is heel bijzonder, die jongen. Hij noemt me gewoon Zoë en lacht me nooit uit. En hij heeft mijn hulp nodig. De vergeten jongen is het eerste deel in de serie Zoë Lucifer. Deze serie leest als een trein. Sla dit boek open en ontdek het zelf!

1 op voorraad

Met zorg maken wij van uw bestelling een leuke verrassing, wij vinden het leuk wanneer u iemand kan verrassen met een cadeau van Rapunsel. Kies uw thema en voeg een bericht toe voor de ontvanger en wij maken er een leuk cadeau van.

Productspecificaties

ISBN: 9789464291285
Hoofdtitel: De vergeten jongen
Auteur: Potvin, Marie
Vertaler: Lavrijsen, Lies
Nur: 283 – Fictie 10-12 jaar
Boeksoort: Algemeen
Verschijningsvorm: Paperback / softback
Verschijningsdatum: 03-03-2022
Uitgever: Pelckmans uitgevers
Imprint: Pelckmans
Taal: Nederlands
Illustraties: Nee
Aantal pagina’s: 272

Extra informatie

Gewicht312 g
Afmetingen208 × 132 × 24 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een review
Schrijf een review

Artikelnummer 9789464291285 Categorie
Chat openen
💬 Advies of hulp nodig?
Hallo 👋 waarmee kunnen wij helpen?