Winkelwagen

Dit is mijn boom!

 17.95

Een treffend verhaal over zelfzuchtigheid – Met grappige én schattige illustraties Een hilarisch verhaal over een kleine, egoïstische eekhoorn. ‘Ik hou van bomen. Ik hou van deze boom, het is MIJN boom!’ zegt de kleine rode eekhoorn. ‘Ik hou ervan om MIJN dennenappels te eten in de schaduw van MIJN boom. Maar stel je voor dat iemand op een dag beslist dat dit niet MIJN boom maar ZIJN boom is?’ Hoe moet de kleine eekhoorn zijn boom beschermen?

1 op voorraad in de winkel, meer op bestelling.

Met zorg maken wij van uw bestelling een leuke verrassing, wij vinden het leuk wanneer u iemand kan verrassen met een cadeau van Rapunsel. Kies uw thema en voeg een bericht toe voor de ontvanger en wij maken er een leuk cadeau van.

Productspecificaties
ISBN: 9789462916333
Hoofdtitel: Dit is mijn boom!
Auteur: Tallec, Olivier
Illustrator: Tallec, Olivier
Vertaler: Vermeulen, Marita
Nur: 273 – Prentenboeken (<6 jaar) Boeksoort: Algemeen Verschijningsvorm: Hardback Verschijningsdatum: 30-03-2022 Uitgever: Eenhoorn, Uitgeverij De Taal: Nederlands Illustraties: Nee Aantal pagina's: 36

Extra informatie

Gewicht361 g
Afmetingen287 × 207 × 9 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een review
Schrijf een review

Artikelnummer 9789462916333 categorieën ,
Chat openen
💬 Advies of hulp nodig?
Hallo 👋 waarmee kunnen wij helpen?