Winkelwagen

Het meidenlijfboek

 19.99

Het meidenlijfboek van Nina Brochmann en Ellen Støkken Dahl (bekend van Het wonder daaronder) is een verfrissende gids voor alle meiden in de puberteit.

Volwassen worden is geen kinderspel. Je lichaam verandert, je hormonen grijpen de macht en je brein ondergaat een soort reshuffle. In Het meidenlijfboek leggen Nina Brochmann en Ellen Støkken Dahl alles uit wat je wilt weten over de puberteit. Of het nu gaat om seksuele weerbaarheid, haargroei en menstruatie-armoede, of om emoties, je brein en de moed om jezelf te zijn. Als artsen én als vrouwen kennen de auteurs het meisjeslichaam vanbinnen en vanbuiten. Ze geven tips, vertellen geheimen en verhalen uit het echte leven en geven goed advies als je op het punt staat de puberteit in te gaan of er al middenin zit.

‘Een briljant en fantastisch boek over onderwerpen waar we normaal gesproken niet over durven te praten.’ Verdens Gang (een van de grootste Noorse dagbladen) *****

Beschikbaar via nabestelling

Met zorg maken wij van uw bestelling een leuke verrassing, wij vinden het leuk wanneer u iemand kan verrassen met een cadeau van Rapunsel. Kies uw thema en voeg een bericht toe voor de ontvanger en wij maken er een leuk cadeau van.

Productspecificaties
ISBN: 9789024595372
Hoofdtitel: Het meidenlijfboek
Auteur: Brochmann, Nina / Stokken Dahl, Ellen
Nur: 255 – Seksualiteit/voorlichting (>12 jaar)
Verschijningsvorm: Paperback / softback
Verschijningsdatum: 21-09-2021
Uitgever: Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
Taal: Nederlands
Illustraties: Ja
Aantal pagina’s: 268

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Het meidenlijfboek” te beoordelen
Chat openen
💬 Advies of hulp nodig?
Hallo 👋 waarmee kunnen wij helpen?