Winkelwagen

Karel viert sinterklaas

 15.95

Ik ben Karel. Het is bijna sinterklaas. Op school leer ik leuke sinterklaasliedjes en maak ik een mooie tekening. Thuis zet ik mijn schoentje klaar. Een warm verhaal over het mooiste kinderfeest, namelijk het feest van Sinterklaas.

Beschikbaar via nabestelling

Met zorg maken wij van uw bestelling een leuke verrassing, wij vinden het leuk wanneer u iemand kan verrassen met een cadeau van Rapunsel. Kies uw thema en voeg een bericht toe voor de ontvanger en wij maken er een leuk cadeau van.

Productspecificaties
ISBN: 9789044816204
Hoofdtitel: Karel viert sinterklaas
Auteur: Slegers, Liesbet
Nur: 271 – Peuterboeken
Boeksoort: Algemeen
Druk: 6
Verschijningsvorm: Hardback
Verschijningsdatum: 15-11-2011
Uitgever: Clavis Uitgeverij
Taal: Nederlands
Illustraties: Ja
Aantal pagina’s: 32

Extra informatie

Gewicht346 g
Afmetingen228 × 214 × 11 mm