Later als ik groot ben

 16.99

De dingen gaan niet altijd zoals jij dat zou willen. Je moet je bord leegeten, je mag geen huisdier en als je uit logeren gaat krijg je opeens heimwee. En dan denk je: later als ik groot ben … bepaal ik alles lekker zelf! Dan durf ik wél in het diepe en ben ik niét meer bang in het donker. Een fantasierijk prentenboek over dromen, wensen en alles doen en durven wat je wil.

Uitverkocht

Stuur mij vrijblijvend de status van dit product.

Share Product Page

Deel product met anderen op:

De service van Rapunsel:
  • Bestel voor €35,- voor gratis verzenden
  • Gratis inpakservice per product met thema
  • Persoonlijk advies en lokaal
  • Voor 14:00 besteld vandaag op de post

Productspecificaties
ISBN: 9789047628781
Hoofdtitel: Later als ik groot ben
Auteur: Schoevaart, Floortje
Illustrator: Grootzus
Nur: 272 – Kleuterboeken
Verschijningsvorm: Hardback
Verschijningsdatum: 30-08-2021
Uitgever: Rubinstein Publishing BV
Taal: Nederlands
Illustraties: Ja
Aantal pagina’s: 40

Extra informatie

Gewicht 456 g
Afmetingen 286 × 231 × 10 mm

Stuur mij vrijblijvend de status van dit product.