Winkelwagen

Later als ik groot ben

 15.99

De dingen gaan niet altijd zoals jij dat zou willen. Je moet je bord leegeten, je mag geen huisdier en als je uit logeren gaat krijg je opeens heimwee. En dan denk je: later als ik groot ben … bepaal ik alles lekker zelf! Dan durf ik wél in het diepe en ben ik niét meer bang in het donker. Een fantasierijk prentenboek over dromen, wensen en alles doen en durven wat je wil.

1 op voorraad (kan nabesteld worden)

Met zorg maken wij van uw bestelling een leuke verrassing, wij vinden het leuk wanneer u iemand kan verrassen met een cadeau van Rapunsel. Kies uw thema en voeg een bericht toe voor de ontvanger en wij maken er een leuk cadeau van.

Productspecificaties
ISBN: 9789047628781
Hoofdtitel: Later als ik groot ben
Auteur: Schoevaart, Floortje
Illustrator: Grootzus
Nur: 272 – Kleuterboeken
Verschijningsvorm: Hardback
Verschijningsdatum: 30-08-2021
Uitgever: Rubinstein Publishing BV
Taal: Nederlands
Illustraties: Ja
Aantal pagina’s: 40

Extra informatie

Gewicht456 g
Afmetingen286 × 231 × 10 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Later als ik groot ben” te beoordelen
Artikelnummer 9789047628781 Categorie Tags , , ,
Chat openen
💬 Advies of hulp nodig?
Hallo 👋 waarmee kunnen wij helpen?