Licht uit, spot aan!

 14.99

Het is de avond van de première van De Notenkraker in het Londense Royal Opera House. De huiskat, Figaro, neemt de lezer mee op een rondleiding en vertelt over alle mensen die de voorstelling mogelijk maken.

Van de kostuumontwerpers tot de pruikenmakers en van de decors tot de orkestbak: alle afdelingen komen voorbij, waardoor dit boek veel meer is dan een kennismaking met het Royal Opera House – het laat zien wat er allemaal nodig is om een verhaal op een podium tot leven te wekken.

Bekijk de pruik van de gekke hoedenmaker uit Alice in Wonderland en een vechtscène uit Romeo en Julia. Kijk hoe de laatste hand wordt gelegd aan de tutu van de Suikerfee en hoe explosies op het toneel worden gerealiseerd.

Ontdek hoe een orkest is ingedeeld, leer de belangrijkste ballettermen en snuffel aan alle aspecten van het theatermaken. Wat doe jij het liefst? Decors ontwerpen, dansen of toneelspelen, kostuums maken, een instrument bespelen… of zit je toch het liefst in de zaal?

1 op voorraad

De service van Rapunsel
  • Bestel voor €30,- voor gratis verzenden
  • Gratis inpakservice per product met thema
  • Persoonlijk advies en lokaal
  • Voor 14:00 besteld vandaag op de post

Productspecificaties
ISBN: 9789047714705
Hoofdtitel: Licht uit, spot aan!
Auteur: Royal Opera House
Illustrator: O’Hara, Lauren
Vertaler: Rijnbergen, Johanna
Nur: 217 – Kunst en cultuur (<12 jaar) boeksoort: algemeen verschijningsvorm: hardback verschijningsdatum: 15-06-2023 uitgever: lemniscaat b.v., uitgeverij taal: nederlands illustraties: ja thema hoofdonderwerp: kinderen >

Extra informatie

Gewicht492 g
Afmetingen303 × 251 × 10 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Licht uit, spot aan!” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *