Winkelwagen

Mijn gezicht en mijn lichaam

 11.95

Met mijn ogen kan ik kijken, met mijn neus ruiken en met mijn oren horen. Ik kan met mijn armen zwaaien en met mijn handen dingen vastpakken. Met mijn benen kan ik lopen en met mijn voeten stampen. Dit en nog veel meer kan ik met mijn lichaam! Een boekje vol herkenbare illustraties van het gezicht en het lichaam, en wat je er allemaal mee kunt. Voor peuters vanaf 12 maanden, met het dagelijks leven van het kind als thema.

1 op voorraad in de winkel, meer op bestelling.

Met zorg maken wij van uw bestelling een leuke verrassing, wij vinden het leuk wanneer u iemand kan verrassen met een cadeau van Rapunsel. Kies uw thema en voeg een bericht toe voor de ontvanger en wij maken er een leuk cadeau van.

Productspecificaties
ISBN: 9789044845365
Hoofdtitel: Mijn gezicht en mijn lichaam
Auteur: Slegers, Liesbet
Illustrator: Slegers, Liesbet
Nur: 271 – Peuterboeken
Verschijningsvorm: Kartonboek
Verschijningsdatum: 25-04-2022
Uitgever: Clavis Uitgeverij
Imprint: Clavis bvba
Taal: Nederlands
Illustraties: Ja
Aantal pagina’s: 24

Extra informatie

Gewicht263 g
Afmetingen162 × 162 × 17 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een review
Schrijf een review

Artikelnummer 9789044845365 categorieën , Tags , ,
Chat openen
💬 Advies of hulp nodig?
Hallo 👋 waarmee kunnen wij helpen?