Plakkaatverf Primo blauw

 1.95

Ben je op zoek naar nieuwe verftechnieken om creatief met kinderen te kleuren? De nieuwe plakkaatverf van Primo in spuitflesjes kunnen
dankzij hun ergonomische greep en spuitdop ook gebruikt worden voor grafische technieken.
Houd het flesje in je hand en knijp er rustig in: je kunt 3D schilderijen maken, schrijven of schilderen met speciale effecten. En dat is niet alles: de flesjes zijn makkelijk te gebruiken door kinderen zelf, zonder vieze handen te krijgen en daardoor ook perfect voor de kleuterleeftijden.
Ze kunnen gebruikt worden op verschillende ondergronden, zoals papier, karton, hout, textiel, glas, klei, metaal en plastic. Ze kunnen gefixeerd
worden met vernis of andere geschikte producten en zijn samen te gebruiken met alle verf op waterbasis uit de Primo lijn.
De flesjes zijn beschikbaar in 50 ml formaat.

5 op voorraad

Share Product Page

Deel product met anderen op:

De service van Rapunsel:
  • Bestel voor €35,- voor gratis verzenden
  • Gratis inpakservice per product met thema
  • Persoonlijk advies en lokaal
  • Voor 14:00 besteld vandaag op de post
Media file doesn't exists

Primo is een Italiaans merk dat zich focust op kwaliteit en veiligheid in haar producten met oog op het milieu. Met de producten kan er worden getekend, geschilderd en geknutseld.

Sinds 2010 werkt de Morocolor-fabriek op zonne-energie en wordt er gebruikt gemaakt van Led verlichting. Er wordt bij krijt, aquarel pads, stof en waskrijt gebruik gemaakt van het hergebruik van intern afval. Het residu dat van kunststof achterblijft wordt gemalen en getransporteerd naar gespecialiseerde bedrijven die dit recyclen en opnieuw bruikbaar maken.

Alle producten worden grondig getest waarbij er moet worden voldaan aan de nalevingsvereisten van de branche. Ook wordt er veel zorg besteed aan het maken van de verpakking waarbij er wordt gekeken naar de mate van recyclebare producten, het hergebruik van verpakkingen en de veiligheid van onderdelen. Alle kleuren zijn mengbaar, ook onderling tussen de verschillende lijnen. Hier is specifiek voor gekozen om de belemmeringen te minimaliseren.

plakkaatverf-primo-rood