Rubensbarn cutie Jennifer Activity

 49.95

Over mij: Ik ben een zachte handgemaakte pop gekleed in: een witte onderbroek en een gele jurk met vrolijke alfabetletters erop. Een grote rode strik in mijn haar maakt mijn outfit helemaal af. Ik geniet van het gezelschap van jongens en meisjes van alle leeftijden en ik heb geen gevaarlijke componenten. Als een verkleedpop voor de allerkleinsten, kan mijn kleding worden verwijderd en vervangen worden door extra outfits. Ik kan zelfs worden gewassen op 30 ° C (lage droogtemperatuur). Ik kijk er naar uit je te ontmoeten en meer te leren over jouw persoonlijkheid en interesses door middel van verkleedpartijen en plezier.

1 op voorraad

Share Product Page

Deel product met anderen op:

De service van Rapunsel:
  • Bestel voor €35,- voor gratis verzenden
  • Gratis inpakservice per product met thema
  • Persoonlijk advies en lokaal
  • Voor 14:00 besteld vandaag op de post

Mijn verhaal: Ik ben brutaal. Mijn vrienden zeggen dat ik grappig ben en vol verrassingen zit. Op een keer begonnen Emelie en ik te giechelen totdat onze buik er pijn pijn deed! Ik hou van grappige verhalen te lezen. Mijn favoriete boek heeft zoveel grappen, dus ik heb altijd nieuwe om aan mijn vrienden te vertellen.

Afmetingen: lengte: 31 cm
Gewicht: 155 g