Rubensbarn Mini ecobuds Flora

 28.95

Schattig popje voor de allerkleinsten, gemaakt van Ecokatoen.
Hallo Mijn naam is Flora Ik heb een paar bandjes op mijn rug, wat betekent dat je me gemakkelijk aan je tas, speen of kinderwagen kunt vastmaken, zodat ik met je mee kan gaan op al je avonturen! Ik vind het leuk om vrienden te zijn met jongens en meisjes van alle leeftijden (vooral pasgeborenen) en ik heb geen gevaarlijke componenten. Ik kan zelfs worden gewassen op 30 ° C (lage droogtemperatuur). Ik kijk ernaar uit jou te ontmoeten en samen de natuur te verkennen.

1 op voorraad

Share Product Page

Deel product met anderen op:

De service van Rapunsel:
  • Bestel voor €35,- voor gratis verzenden
  • Gratis inpakservice per product met thema
  • Persoonlijk advies en lokaal
  • Voor 14:00 besteld vandaag op de post
Media file doesn't exists

Goed nieuws: voor elk verkochte Mini EcoBud wordt een boom geplant. Het zijn dus niet alleen prachtige, handgemaakte poppen, maar ze helpen ons ook om onze leefomgeving gezond te houden door het planten van een boom in daarvoor aangewezen gebieden in de hele wereld, samen met: “One Tree Planted”.En nog meer goed nieuws: De Mini EcoBuds zijn Eco Speelgoed van het jaar geworden in Zweden. Mini EcoBuds zijn gecertificeerd met de Organic Content Standard (OCS). Alle vulling is gecertificeerd met OEKO TEX 100.

Afmetingen: 23 cm. Gewicht: 53 gram.

Deze echte Rubens Barn pop heeft een uniek karakter en een zeer sprekende uitdrukking. Leuk om mee te spelen en lekker zacht om mee te knuffelen. De kracht van de poppen is dat alle sensorische kanalen worden aangesproken. Deze unieke poppen staan voor comfort, veiligheid en vriendschap en roepen warme gevoelens op bij zowel kinderen als volwassenen.
Rubens Barn poppen zijn de beste in hun soort en worden nog met de hand gemaakt.