Spotgaai

 14.99

De Hongerspelen-trilogie verandert je leven

Voordelige nieuwe editie van Spotgaai ter ere van de verschijning van de nieuwe Hongerspelen-prequel De ballade van slangen en zangvogels op 19 mei 2020.

Katniss Everdeen overleefde tot twee keer toe de Hongerspelen, het macabere evenement dat eens per jaar plaatsvindt om de bevolking van Panem eraan te herinneren dat er niet te tornen valt aan het dictatoriale regime. Maar dat regime begint nu te wankelen. Rebellen nemen Katniss mee naar het grimmige District 13, waar de regering geen vat op heeft en waar plannen worden gemaakt voor een revolutie die haar weerga niet kent.

Terwijl de voorbereidingen voor de opstand in volle gang zijn, herstelt Katniss van de verwondingen die ze in de arena heeft opgelopen en bereidt ze zich voor op haar rol als leider van de revolutie. Ze is volledig bereid te vechten en zelfs te sterven voor vrijheid. Maar dan geeft president Snow Katniss te kennen dat hij iedereen van wie ze houdt kapot zal maken als de rebellen hun plannen doorzetten. De prijs van vrijheid lijkt hoger dan ooit…

Spotgaai is het bloedstollende slot van de reeks die begon met De Hongerspelen en Vlammen. De Hongerspelen-trilogie leverde een succesvolle filmreeks op met Jennifer Lawrence in de hoofdrol.

1 op voorraad

Share Product Page

Deel product met anderen op:

De service van Rapunsel:
  • Bestel voor ā‚¬35,- voor gratis verzenden
  • Gratis inpakservice per product met thema
  • Persoonlijk advies en lokaal
  • Voor 14:00 besteld vandaag op de post

Productspecificaties
ISBN:Ā 9789000372553
Hoofdtitel:Ā Spotgaai
Reeks:Ā De Hongerspelen, deel 3
Auteur:Ā Collins, Suzanne
Vertaler:Ā Postema, Maria
Nur:Ā 330 – Spannende boeken algemeen
Verschijningsvorm:Ā Paperback / softback
Verschijningsdatum:Ā 03-03-2020
Uitgever:Ā Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Imprint:Ā Van Goor
Taal:Ā Nederlands
Illustraties:Ā Nee
Aantal pagina’s:Ā 368

Extra informatie

Gewicht 488 g
Afmetingen 216 × 140 × 30 mm