Wild. Koken met ree, damhert en edelhert
Wild. Koken met ree, damhert en edelhert
Alweer het derde kookboek van Donald Buijtendorp en Ed van de Schootbrugge. Dit maal zijn de wildspecialisten aan de slag gegaan met het meest delicate stukje wild, het ree. Nee, het is geen hoog culinaire beroepsuiting geworden, geen kunstig opgemaakte borden. Eenvoud, ruw, WILD. Zeg maar zo uit het bos, laten besterven en dan op het vuur, in de Dutch Oven, op de grill en de Green Egg. Heerlijk! Eenvoud daar gaat het om. Zo als het is. De pure smaak van ree. Wild ja, maar delicaat. Een fijne textuur. De rug is geweldig, de nek is super. Het is maar wat je er mee doet.
Wild is oogsten uit de natuur. Je weet wat je doet. Leeftijdbeoordeling? Niet eenvoudig, heel moeilijk zelfs. Is de bok nu zes? Is die jong of is die oud? In dit boek staat het allemaal. De waarheid en de onzin. Onmisbare informatie voor de reeënliefhebber en -jager.
20.00
Via magazijn 2-3 dagen
De service van Rapunsel:
- Gratis inpakservice per product met thema
- Persoonlijk advies en lokaal
- Voor 14:00 besteld vandaag op de post
Ga op avontuur in de keuken met dit spannende kookboek! In 'Wild. Koken met ree, damhert en edelhert' leer je alles over het bereiden van heerlijke gerechten met wild. Ontdek hoe je snel en makkelijk de lekkerste maaltijden maakt. Met vrolijke stap-voor-stap instructies is koken nog nooit zo leuk geweest!
Maak indruk op je vrienden en familie met unieke recepten. Van stoofschotels tot lekkere burgers, alles komt voorbij. Dit boek staat boordevol tips en weetjes over wild eten. Ideaal voor iedereen die van koken houdt en een beetje avontuur zoekt in de keuken. Dit boek is voor jou als je houdt van lekker eten en nieuwe dingen wilt proberen.
Titel: | Wild. Koken met ree, damhert en edelhert |
Serie Titel: | Wild kookboeken |
Auteur: | Donald Buijtendorp |
ISBN nummer: | 9789081915632 |
Bladzijdes: | 112 |
Uitgever: | ABC Distributie |
Uitgave datum: | 2016-08-26 |