Wreck this journal

 15.99

Nóg meer manieren om te wrecken: extra dikke Wreck this journal met vier verschillende omslagen.

Ga je voor ducttape, papier, rood of zwart? (Of voor allemaal?) Welke je ook kiest: je mag ‘m onder de douche nemen, ermee gooien, gaten erin prikken of volplakken met kleine dingetjes die je op straat hebt gevonden. Maar pas op: als je eenmaal aan het wrecken bent, wil je meer… Deze herziene Wreck this journal met 32 extra pagina’s staat vol met de meest uiteenlopende en prikkelende opdrachten. Je mag alle opdrachten door elkaar heen uitvoeren op de manier zoals jij dat wilt. Het resultaat is vaak verbluffend en bovendien verslavend!

 

Uitverkocht

Stuur mij vrijblijvend de status van dit product.

De service van Rapunsel
  • Bestel voor €30,- voor gratis verzenden
  • Gratis inpakservice per product met thema
  • Persoonlijk advies en lokaal
  • Voor 14:00 besteld vandaag op de post

Ook verschenen van Keri Smith: Wreck this journal, Wreck this journal – jubileumeditie, Wreck this journal everywhere, This is not a book, MESS, How to be an explorer of the world, Finish this book, The pocket scavenger, The imaginary world of…, The wander society, The line, The non-planner datebook en Everything is connected.

De Canadese Keri Smith is auteur/illustrator en guerrillakunstenaar. Ze houdt van lezen, koken en houdt zich het liefst bezig met het schrijven van boeken. Sinds 2010 geeft ze parttime les aan de Emily Carr University of Art and Design in Canada. Bovendien werkt ze al jarenlang als freelance-illustrator en heeft hierdoor al voor allerlei klanten over de wereld gewerkt, waaronder Random House, The Washington Post, The New York Times en Hallmark. Daarnaast geeft ze workshops die ze baseert op haar boeken. Keri Smith is de bedenker en maker van meerdere bestsellers over creativiteit, waaronder Wreck this journal. Ze heeft als missie om het leven van alledag met een frisse blik te zien en te twijfelen aan bestaande situaties. Al haar boeken hebben een ding in gemeen: ze zijn nog niet af! En zo weet ze met haar creatieve ideeën mensen over de hele wereld aan het wrecken, knippen, gooien, scheuren, plakken en knoeien te krijgen.

Productspecificaties
ISBN: 9789000363582
Hoofdtitel: Wreck this journal
Auteur: Smith, Keri
Nur: 476 – Tekenen, schilderen, kalligrafie
Boeksoort: Algemeen
Druk: 33
Verschijningsvorm: Paperback / softback
Verschijningsdatum: 14-06-2018
Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Imprint: Spectrum
Taal: Nederlands
Illustraties: Ja
Aantal pagina’s: 224

Extra informatie

Gewicht330 g
Afmetingen211 × 141 × 20 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wreck this journal” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stuur mij vrijblijvend de status van dit product.