Sterrenstelsel vloerpuzzel

 16.99

Cirkelvormige puzzel, model zonnestelsel. Bevat 48 stuks van verschillende afmetingen. Presentatie in cilindrische kartonnen doos met handvat van 205 x Ø 150 mm. Afmeting puzzel: Ø50 cm.

Het bevat een poster met de werkelijke grootte van de puzzel om de montage te vergemakkelijken. Zodra de puzzel is samengesteld, zullen kinderen ons geweldige zonnestelsel ontdekken. Een puzzel die kinderen helpt wennen aan het zonnestelsel met een speelomgeving. Een exclusief APLI Kids-ontwerp: kinderachtig, kleurrijk, duidelijk en eenvoudig. Gemakkelijk te hanteren voor de kinderen: stevige stukken, veilig en gemakkelijk te hanteren. 2 mm dikke kaart met een matte afwerking en Indiana op de achterkant.

Uitverkocht

Stuur mij vrijblijvend de status van dit product.

Share Product Page

Deel product met anderen op:

De service van Rapunsel:
  • Bestel voor €35,- voor gratis verzenden
  • Gratis inpakservice per product met thema
  • Persoonlijk advies en lokaal
  • Voor 14:00 besteld vandaag op de post

Puzzels zijn ideale spellen voor kinderen, want terwijl ze spelen, helpt het hen om veel vaardigheden te verbeteren en te ontwikkelen: hun concentratie, observatie, geheugen en probleemoplossing verbeteren; en ze ontwikkelen ook ruimtelijke waarneming, fijne motoriek, vormherkenning, hand-oog coördinatie en wiskundige vaardigheden. Bovendien helpen puzzels hen om hun zelfrespect en motivatie te verbeteren, wanneer ze het spel met succes hebben voltooid. Een ideaal cadeau voor kinderen! Aanbevolen voor kinderen van 5 jaar of ouder.

Beveiligingswaarschuwingen
Kan kleine componenten bevatten. Gevaar voor verstikking. Gebruik onder toezicht van een volwassene.

Kenmerken

AFMETINGEN VAN HET PRODUCT
Ø 50 cm

AANBEVOLEN LEEFTIJD
+5 jaar

Stuur mij vrijblijvend de status van dit product.