Winkelwagen

Het geheim van Lena Lijstje

 12.99

Ik heet Lena. Ik maak altijd lijstjes omdat ik niet goed kan kiezen. Maar ook om de warboel in mijn hoofd op te ruimen. Dat is wel nodig, want mijn leven is érg ingewikkeld, vooral sinds mijn ouders gescheiden zijn. Ik heb nu twéé stiefmoeders! Ik ben op mijn stiefbroer, én ik heb een erfenis gekregen. En hierdoor heb ik een hele lijst geheimen!

🌱 2-3 dagen levering

Met zorg maken wij van uw bestelling een leuke verrassing, wij vinden het leuk wanneer u iemand kan verrassen met een cadeau van Rapunsel. Kies uw thema en voeg een bericht toe voor de ontvanger en wij maken er een leuk cadeau van.

Productspecificaties
ISBN: 9789021426051
Hoofdtitel: Het geheim van Lena Lijstje
Auteur: Oomen, Francine
Nur: 283 – Fictie 10-12 jaar
Boeksoort: Algemeen
Verschijningsvorm: Hardback
Verschijningsdatum: 04-03-2021
Uitgever: Singel Uitgeverijen
Imprint: Volt
Taal: Nederlands
Illustraties: Nee
Aantal pagina’s: 136

Extra informatie

Gewicht338 g
Afmetingen223 × 142 × 21 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een review
Schrijf een review

Artikelnummer 9789021426051 Categorie Tags , ,
Chat openen
💬 Advies of hulp nodig?
Hallo 👋 waarmee kunnen wij helpen?