Winkelwagen

Ik ben liefde

 12.90

Ik plaats mijn hand op mijn hart en luister. En dat is waar ik het antwoord vind: ik heb compassie, ik handel met tederheid, ik ben liefde. Een nieuw boek in de succesvolle Ik ben-reeks van het bestseller-duo! Van de makers van de prachtige prentenboeken Ik ben yoga en Ik ben mens, komt nu een viering van de liefde in al haar vormen. ‘Ik ben liefde’ nodigt kinderen uit om naar binnen te keren als ze zich bang, boos, gekwetst of verdrietig voelen. Als vanbinnen een storm woedt, en de donkere wolken zich opeenpakken, dan kan de transformerende kracht van liefde het licht weer naar binnen laten. Susan Verde schreef de bestsellers Ik ben yoga, Ik ben mens en Het museum, geïllustreerd door Peter H. Reynolds, en Rock ’n Roll Soul, geïllustreerd door Matthew Cordell. Ze geeft yoga en mindfulness aan kinderen en woont met haar drie kinderen in East Hampton, New York. Peter H. Reynolds is de illustrator van veel bestsellers en bekroonde prentenboeken, waaronder The Dot, Ish, Ik ben yoga en Ik ben mens. Hij woont in Dedham, Massachusetts, waar hij de geliefde winkel Blue Bunny Books and Toys runt.

1 op voorraad (kan nabesteld worden)

Met zorg maken wij van uw bestelling een leuke verrassing, wij vinden het leuk wanneer u iemand kan verrassen met een cadeau van Rapunsel. Kies uw thema en voeg een bericht toe voor de ontvanger en wij maken er een leuk cadeau van.

Productspecificaties
ISBN: 9789493228047
Hoofdtitel: Ik ben liefde
Auteur: Verde, Susan
Bewerker: Liefting, Steef
Illustrator: Reynolds, Peter
Vertaler: Jensen, Stine
Nur: 280 – Fictie kinder- en jeugdboeken algemeen
Boeksoort: Algemeen
Verschijningsvorm: Hardback
Verschijningsdatum: 15-10-2021
Uitgever: Samsara Uitgeverij b.v.
Imprint: Samsara Uitgeverij b.v.
Taal: Nederlands
Illustraties: Ja
Aantal pagina’s: 32

Extra informatie

Gewicht256 g
Afmetingen207 × 206 × 10 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ik ben liefde” te beoordelen
Chat openen
💬 Advies of hulp nodig?
Hallo 👋 waarmee kunnen wij helpen?