Winkelwagen

Ik ben Mens

 12.90

Ik ben mens. Maar mens betekent dat ik niet perfect ben. Ik maak fouten. Mens zijn betekent dat we vol mogelijkheden zitten. We leren, we dromen, en we verwonderen ons over de wereld om ons heen. Maar we maken ook fouten en kunnen ons bang en verdrietig voelen. ‘Ik ben Mens’ bevestigt dat we goede keuzes kunnen maken door compassievol te handelen en empathisch te zijn naar anderen en onszelf. Als we overeenkomsten vinden, voelen we ons verbonden met de grote wereld om ons heen en spannen we ons in om de beste versie van onszelf te zijn. Susan Verde is de bestsellerschrijfster van onder meer ‘Ik ben Yoga’, ‘Ik ben Mens’ en ‘Het Museum’, geïllustreerd door Peter Reynolds. Ze doceert yoga en mindfulness aan kinderen en woont met haar drie kinderen in East-Hampton, New York, met de oceaan aan haar voeten. Peter H. Reynolds is de illustrator van veel prijswinnende boeken waaronder ‘The Dot’, ‘Ish’, ‘Ik ben Yoga’ en ‘Ik ben Mens’. Hij woont in Dedham, Massachusetts, waar hij de geliefde winkel Blue Bunny Books and Toys runt.

1 op voorraad (kan nabesteld worden)

Met zorg maken wij van uw bestelling een leuke verrassing, wij vinden het leuk wanneer u iemand kan verrassen met een cadeau van Rapunsel. Kies uw thema en voeg een bericht toe voor de ontvanger en wij maken er een leuk cadeau van.

Productspecificaties
ISBN: 9789492995803
Hoofdtitel: Ik ben Mens
Ondertitel: Een boek vol empathie
Auteur: Verde, Susan
Illustrator: Reynolds, Peter H.
Vertaler: Jensen, Stine
Nur: 280 – Fictie kinder- en jeugdboeken algemeen
Verschijningsvorm: Hardback
Verschijningsdatum: 30-09-2020
Uitgever: Samsara Uitgeverij b.v.
Imprint: Samsara Uitgeverij b.v.
Taal: Nederlands
Illustraties: Ja
Aantal pagina’s: 32

Extra informatie

Gewicht257 g
Afmetingen208 × 206 × 11 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ik ben Mens” te beoordelen
Chat openen
💬 Advies of hulp nodig?
Hallo 👋 waarmee kunnen wij helpen?