De fantastische vliegwedstrijd

De fantastische vliegwedstrijd

17.99

Welkom bij de Vliegwedstrijd voor Vogels! Tien teams gaan van start. Maar tijdens de race komen de deelnemers één voor één in de problemen. Team Flamingo komt niet van de grond, Team Havik verlaat het toestel met de schietstoelen en Team Struisvogel-Pinguïn stort neer! Wat is hier aan de hand? En waarom komt Team Kip als enige níét in de problemen?
Een fantastisch, groot prentenboek boordevol komische details, waarin de kijker het ware verhaal van de race zelf mag ontdekken…

Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

De jury van de Woutertje Pieterse Prijs – bestaande uit Abdelkader Benali (voorzitter), Jeroen Dera, Marga Scholma, Veerle Vanden Bosch en Marjoleine Wolf – nomineert in 2021 zes boeken uit het volledige aanbod aan kinder- en jeugdboeken die verschenen tussen 1 januari en 31 december 2020. De vierde nominatie is voor De fantastische vliegwedstrijd van Tjibbe Veldkamp en Sebastiaan Van Doninck! “In dit vrolijke boek lopen tekst en tekening niet synchroon, waardoor de race uitmondt in een prikkelende terugbladerervaring. Het illustratieplezier spat van de bladzijden. Dit boek komt uit de kast om er nooit meer in terug te verdwijnen.” aldus de jury.

Productspecificaties
ISBN: 9789045124063
Hoofdtitel: De fantastische vliegwedstrijd
Auteur: Veldkamp, Tjibbe
Illustrator: Doninck, Sebastiaan Van
Nur: 281 – Fictie 4-6 jaar
Verschijningsvorm: Hardback
Verschijningsdatum: 17-03-2020
Uitgever: Singel Uitgeverijen
Imprint: Querido
Taal: Nederlands
Illustraties: Ja
Aantal pagina’s: 32

Extra informatie

Gewicht543 g
Afmetingen348 × 261 × 10 mm