Winkelwagen

Vandaag ben ik blij

 18.95

Hallo, ik ben Karel.Soms ben ik boos.Dan wil ik roepen en slaan. Soms ben ik verdrietig.Dan komen er tranen uit mijn ogen. Soms ben ik bang.Dan kruip ik in een hoekje.Maar meestal ben ik blij. Dan lach ik en ben ik vrolijk! In dit grote emotieboek komen alle belangrijke emoties van kinderen aan bod.Met als extraatje spelletjes en vraagjes die het boek nog aantrekkelijker maken voor kleuters.

Beschikbaar via nabestelling

Met zorg maken wij van uw bestelling een leuke verrassing, wij vinden het leuk wanneer u iemand kan verrassen met een cadeau van Rapunsel. Kies uw thema en voeg een bericht toe voor de ontvanger en wij maken er een leuk cadeau van.

Productspecificaties
ISBN: 9789044815214
Hoofdtitel: Vandaag ben ik blij
Ondertitel: het grote emotieboek van Karel
Auteur: Slegers, Liesbet
Nur: 273 – Prentenboeken (<6 jaar)
Boeksoort: Algemeen
Druk: 6
Verschijningsvorm: Hardback
Verschijningsdatum: 22-09-2011
Uitgever: Clavis Uitgeverij
Taal: Nederlands
Illustraties: Ja
Aantal pagina’s: 56

Extra informatie

Gewicht605 g
Afmetingen268 × 257 × 12 mm
Artikelnummer 9789044815214 Categorie Tags , ,