SuperTess in het circus Prentenboeken Rapunsel kinderboeken Assen
SuperTess in het circus

SuperTess in het circus

15.95

SuperTess in het circus is een grappig en herkenbaar boek over doorzettings- vermogen. Voor circusartiesten vanaf 4 jaar.
Ze wil net zo knap zijn als de mensen in het circus. Ze probeert van alles: leeuwen temmen, een handstand doen, een steen optillen, jongleren … Maar wat als het niet in één keer lukt?

Helaas is een signeersessie fysiek in de winkel nog niet mogelijk, wel biedt Juf Bianca in samenwerking met Rapunsel de optie online signeren weer aan. Geef hieronder aan of je het boek wil laten signeren en wat voor tekst je eventueel in het boek wilt hebben staan, wanneer het boek gesigneerd is dan verzenden wij deze naar het gewenste adres zowel in Nederland en België.

(2 klantbeoordelingen)

3 op voorraad (kan nabesteld worden)

 • Gratis verzenden vanaf €30
 • Snelle levering door PostNL
 • Gratis inpakservice met thema

Beschrijving

SuperTess in het circus is een grappig en herkenbaar boek over doorzettings- vermogen. Voor circusartiesten vanaf 4 jaar.
SuperTess wil net zo knap zijn als de mensen in het circus. Ze probeert van alles: leeuwen temmen, een handstand doen, een steen optillen, jongleren … Maar wat als het niet in één keer lukt?

Productspecificaties SuperTess in het circus

ISBN: 9789044837155
Hoofdtitel: SuperTess in het circus
Auteur: Antonissen, Bianca
Illustrator: Van Loon, Marloes
Nur: 273 – Prentenboeken (<6 jaar)
Boeksoort: Algemeen
Verschijningsvorm: Hardback
Verschijningsdatum: 22-02-2021
Uitgever: Clavis Uitgeverij
Taal: Nederlands
Illustraties: Ja

Bianca Antonissen ken je online als Juf Bianca

Bianca Antonissen, van JufBianca.nl, helpt kleuterleerkrachten het beste uit kinderen te halen door hen te laten zien hoe ze spel kunnen stimuleren met uitdagende hoeken. Als oud-leerkracht weet Bianca Antonissen goed wat kinderen nodig hebben. Met haar trainingen, boeken en prentenboeken kan ze nog steeds een bijdrage leveren aan het onderwijs en de ontwikkeling van jonge kinderen.

Het is mijn persoonlijke missie ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen hun volle potentieel kunnen ontwikkelen en in kunnen zetten. Omdat ik een passie heb voor kleuteronderwijs en de ontwikkeling van het jonge kind, zie ik het als een uitdaging zoveel mogelijk kleuterleerkrachten te vertellen hoe zij SPEL centraal kunnen stellen in hun kleuterklas. Ik ben er namelijk van overtuigd dat kinderen zich het best kunnen ontwikkelen door te spelen. Dus door zoveel mogelijk kleuterleerkrachten te vertellen over spel, zorgen zij er op hun beurt voor dat zoveel mogelijk kleuters hun potentieel maximaal kunnen ontwikkelen!

2 beoordelingen voor SuperTess in het circus

5 sterren
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
 1. Marjon

  Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

  Een geweldig boek (alle boeken van Bianca zijn geweldig) en superleuk ingepakt in papier van het boek “Alfabet”. Ik weet niet wat mijn kleuters leuker vonden; het boek of de ontdekking dat het de bladzijde van de P was.

 2. Nicky T.

  Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

  Wat een leuk verhaal over doorzetten. De kinderen bij mij in de groep riepen enthousiast:” Van proberen kun je leren”. Ik ga het boek zeker vaker voorlezen en inzetten bij de lessen over sociale ontwikkeling.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Annuleer