Wolfeetje Toverlamp

 86.95

✨Eén lamp om eindeloos mee te variëren in een groeiende collectie Toverplaten voor elk speciaal moment ✨

Droom weg met de Toverlamp en ervaar het wonder van de seizoenen, dompel jezelf onder in een wereld van sprookjes. Elke Toverplaat vertelt een verhaal in wol, zacht en magisch verlicht. Aan jou de keuze welk verhaal mag schitteren!

De Toverlamp bestaat uit een organisch vormgegeven houten basis en een prachtige groeiende collectie doorschijnende Toverplaten die gemaakt zijn van afbeeldingen van mijn wollen schilderijen. De kleuren, zachtheid en structuren van de wol zijn bijna voelbaar. Met de Toverlamp in je bezit kun je eindeloos variëren met de Toverplaten die gemakkelijk in de lamp te schuiven zijn. Verzamel je eigen collectie Toverplaten voor elke speciale gelegenheid en elk seizoen.

✨Familietradities✨

Start of verdiep je familietraditie met de Toverlamp. De Toverlamp is een prachtige aanvulling op de seizoentafel, maar ook in de slaapkamer van je kleintje, en groeit met je mee. Met elk seizoen, elk speciaal moment en elke levensfase, een Toverplaat vol warme herinneringen om te koesteren. De Toverlamp is een origineel en bijzonder geboortecadeau om mee te nemen door het leven.

 

1 op voorraad

Share Product Page

Deel product met anderen op:

De service van Rapunsel:
  • Bestel voor €35,- voor gratis verzenden
  • Gratis inpakservice per product met thema
  • Persoonlijk advies en lokaal
  • Voor 14:00 besteld vandaag op de post
Media file doesn't exists

Unieke kenmerken:
– Afmeting 23x22x10 cm
– De lamp is volledig gemaakt van berkenhout met een gladde afwerking.
– Onze Toverplaten worden prachtig weergegeven in gecertificeerd warm LED licht dat gelijkmatig door de lamp wordt verspreid
– Het licht is dimbaar zodat het kan worden aangepast aan de behoefte en de omgeving. Om de dimmer te gebruiken. Leg je vinger rustig op de schakelaar om aan en uit te zetten. Om te dimmen, laat je vinger rusten totdat het licht omhoog en omlaag gaat. Drukken of wrijven is niet nodig.
– De lamp heeft een universele USB-uitgang zodat hij overal kan worden aangesloten,